PÅ BEFINTLIGT TAK

På befintligt tak

 

Vi monterar panelerna på ert befintliga tak med passande montage. Vi anpassar antalet paneler efter just ert behov och förutsättningar. Vi kommer självklart ut och kollar hur stort tak ni har och vad ni har för önskemål på elproduktion. I samband med det besöket gör vi även en mindre besiktning på ert tak så att det är i gott skick för att lägga paneler på. Varför vi gör detta är för att er anläggning och tak sak vara i gott skick de närmaste trettio åren. Efter det skickar vi ut offert med prisförslag, och även med er förväntade elproduktion de kommande åren.

 

Vi utför även snö- och vindlast beräkningar på alla våra anläggningar så att ni som kund ska känna er trygg när vi lämnar över anläggningen till er.

 

Utöver detta hjälper vi er med allt från bygglov till att välja elleverantör och ansöker om solcellsbidrag. Så ni som kund inte behöver tänka på detta. Eftersom vi även har elfirma gör det att hela processen blir smidigare för er som kund, då vi alltid planerar så att elen görs så fort solcellspanelerna är på plats.

Pålsbodagatan 25,

70218 Örebro

Ring oss:

073 072 20 27