ÖVRIGA LÖSNINGAR

Övriga lösningar

 

Vi kan även erbjuda anpassade lösningar för just dina förhållanden och förväntningar. Tveka inte att höra er så kan vi komma på en lösning för er.

 

Carport

Carportar med solceller som tak, enklare konstruktioner med en långsiktigplan. Letar du efter solpaneler men inte vill ha det på taket är detta ett bra alternativ, där du även får ett skydd för bilen. Carportarna är anpassningsbara i storlek så det enkelt kan anpassas till dig. Det går även att få laddningsstation till bilar, då tankar du din bil med gratis el.

 

Paneler på mark

Vill du investera i paneler men du vill inte sätta dom på dit tak, då kan vi erbjuda fasta installationer på mark. Dessa beställs efter hur mycket du vill producera, har du mycket mark du inte använder varför inte använda det till något som producerar grön el?

 

Off grid

Har du en sommarstuga eller hus som inte är ansluten till elnätet? Då kan vi erbjuda solcellspaneler med en batterilösning, vi tar även hand om elinstallationerna. Då kan vi ta fram en helhetslösning som passar just dig.

 

Solföjare

Gör precis vad den heter, panelerna monteras på stativ som rör sig med solen för att det ska vara så effektivt som möjligt och producera så mycket el som möjligt.

Pålsbodagatan 25,

70218 Örebro

Ring oss:

073 072 20 27